Ukratko o nama

Otkrijte raznolikost naših proizvoda

Tvrtka Geus d.o.o. osnovana je 28.02.1991. Do 1999. godine bavili smo se uvozom i distribucijom robe široke potrošnje na hrvatskom tržištu. Krajem 1999. godine događa se reorganizacija tvrtke te se od tada do 2012. godine bavimo isključivo ekskluzivnim zastupanjem stranih tvrtki, konkretnije proizvođača sirovina za prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju.

Godine 2006. preselili smo u naš novi objekt u Kominu u kojemu imamo urede, skladišni prostor, ADR skladište, hlađeno skladište te prostor za budući razvojni laboratorij i proizvodnju. U skladu s našim planovima koncem 2012. godine pokrećemo vlastitu proizvodnju praškastih mješavina koju razvijamo usporedno sa zastupanjem naših Principala.

Naša proizvodnja profilirala se u isključivo proizvodnju mješavina začina za slane snack proizvode te se odvija sukladno odredbama međunarodnog standarda za hranu FSSC 22000, koji propisuje zahtjeve za sigurnost i kvalitetu hrane.

Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava iz EU fondova dobivamo sredstva za daljnji razvoj i jačanje naše proizvodnje te 2019. godine gradimo novu proizvodnu halu i opremamo dodatnim strojevima. U skladu sa današnjim trendovima dugoročne održivosti implementirali smo solarnu elektranu kako bismo u svojem poslovanju koristili zelenu energiju.

Proizvodnja aroma za snack proizvode

Novi objekt u Kominu, najmoderniji skladišni i proizvodni prostori za naše potrebe.

Distribucija sirovina

Ekskluzivno zastupanje stranih tvrtki, proizvođača sirovina za prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju